top of page

Brf Kare & Magne 8: Modernt, bekvämt och urbant småstadsliv

Uppdaterat: 31 maj 2022

Mitt i centrala Köping, nära staden och naturen, och med ett perfekt läge för pendling till Stockholm och andra större städer i Mälardalen med omnejd, hittar du de exklusiva parvillorna i Brf Kare och Magne 8. Här har ingenting lämnats åt slumpen – allt är väl genomtänkt och noggrant utvalt.


Antal parvillor totalt: 8 Antal till salu: 4 Antal rum: 5 rum + kök Adress: Centrala Köping Kontakta för pris

Omsorgsfullt genomtänkt och noggrant utvalt Parhusen i tre plan erbjuder möjlighet till ett mycket bekvämt boende med en exklusiv touch. Den underhållsfria fasaden i bruten vit fibercement ger ett ljust och fräscht intryck. Entrédörren är gedigen, och svart med ett läckert glasparti för extra finess och ljusinsläpp. Fönstren är tillverkade i aluminum och är genomgående mörkt antracitfärgade, både utåt fasaden och inåt rummen.

Kombinationen ljus fibercement och mörka detaljer ger ett modernt intryck med industrialisminfluenser. Varje villa har egen parkering med mindre trädgårdstäppa vid entrén. Högst upp på plan tre finns en väl tilltagen takterrass som rymmer både matplats och härliga umgängesytor.

Från entréplan och hela vägen upp till terrassen finns en hiss med stora glaspartier. Utöver den smakfulla designen och känslan av industriromans den andas, gör den livet i huset enklare och långsiktigare.Underhållsfri fasad

Sociala zoner och privata sfärer På tre luftiga och ljusa våningsplan samsas härliga umgängesytor med de privata sfärerna. Här kan du bo och bre ut dig – och välkomna dina gäster.


Planritning – Entréplan

På entréplan är det genomgåen­ de högt i tak (2,70 m). I kombina­tion med ljusa väggar och rejäla fönster med generöst ljusinsläpp ger det en fantastisk rymd. Golven är genomgående ekparkett.


Här finner du ett kök i vitt med exklu­siva, integrerade vitvaror, en mobil köksö samt lådskåp. Bänkskiva och stänkskydd är i homogen, vit laminat, medan blanda­re och diskho är antracitfärgade, vilket harmonierar fint med de mörka fönstrena och känslan av industriell avskaladhet.

Entréplan erbjuder även ett vardags­rum med utgång till uteplatsen i markplan. Från entrén når du både förråd och gar­derob samt wc.


Planritning – Våningsplan 2

Våningsplan 2 är flexibelt med tre rum som kan fungera som allrum och kontor, och givetvis sovrum. Samma färgskala följer med upp, vilket betyder att exparkett på golven kombineras med bruten vit på väggarna.


Våningsplan 2 erbjuder ett master bedroom med egen dusch och wc samt tvättstuga. Övriga rum nås via hallen där du också finner en separat dusch och wc, för gäster eller hemmaboende barn.


Planritning – Våningsplan 3

Våningsplan 3 domineras av glaspartier och den stora tak­terrassen. Här finns även ett stort rum som får en naturlig funktion som allrum, i och med den nästan sömlösa övergången med ett skjutdörrsparti glas till terrassen. När kvällen blir kylig kan umgänget flyttas in. Eller när vinden viner och snön yr är man inomhus men har nära till naturupplevelsen utanför.


Modern, kontrastrikt och bekvämt Omsorg om detaljer, materialval och god arkitektur präglar interiören i husen i Brf Kare och Magne. Ljusa ytor och generösa fönster spelar effektfullt mot de mörka, industriinfluerade detaljerna.


Bilderna är tänkta som inspiration, förändringar kan ske i de faktiska husen.Bilderna är tänkta som inspiration, förändringar kan ske i de faktiska husen.

Anmäl ditt intresse här. Ange "Brf Kare & Magne 8"


/Vi ses i Köping!

Inlägg: Blog2_Post
bottom of page